måndag 31 augusti 2009

Klick...

Åter igen kommer det ett boktips från Argasso Förlag. Här finns det många bra och spännande historier på ett fåtal sidor! Just nu har många av böckerna från Argasso som jag har läst, vänt sig till killar, vilket även denna gör, men det går lika bra att läsa dem om man är tjej!

Senaste boken jag har läst, är en kort historia på cirka 70 sidor: Vittne av Robert Swindells. Här får vi följa Victor när han blir vittne till ett rån mot en guldsmedsaffär. Dagen till ära har Victor fått en sprillans ny digitalkamera av sin farbror, då det är hans födelsedag! Victor ger sig ner på stan för att fotografera och testa den nya kameran. Han tar lite bilder på måfå och plötsligt stannar det till en bil vid trottoarkanten. Ut stiger två personer och beger sig till guldsmedsaffären. Kort därefter hör Victor hur ett fönster krossas. Först blir han helt förstummad och vet inte vad han ska göra, innan han kommer till sans och tar några bilder av förövarna och deras bil.

Kruxet är att han blir upptäckt, men lyckas undkomma bilen som är på millimetern att köra på honom. Men hans liv är i fara, då någon vill förstöra fotona, och denna person går över lik, för att få tag på det han vill ha!

Hur ska det gå för Victor? Läs dramat som finns på biblioteket, om den redan inte är utlånad!
/Christina

Inga kommentarer: