onsdag 14 oktober 2009

Nya böcker!!!

Jag har inte skrivit något på bloggen på ett tag! Har inte haft tid att läsa någon skönlitteratur då jag pluggar vid sidan om arbetet. Koncentrerar mig just nu på att läsa facklitteratur om hur vi utvecklar lässtimulans med barn. Mycket intressant!

Men tillbaka till biblioteket på skolan! Det har inhandlats en del nya böcker! Mycket sanna historier som många vill läsa om. Några av titlarna är Skadad, När ingen annan ser, Maskrosungen och Vår lilla hemlighet. Men det finns många fler titlar att välja på. Kom in och ta en titt på hyllan!


För er som gillar Darren Shan finns nu del 7 och 8 i serien: Skymningsjägarna och Nattens bundsförvanter. Ni vet väl om att första delen har filmatiserats! Cirque du Freak heter den och har premiär i början av 2010! Lång väntan...

Annat spännande är Magnus Nordins nya: Djävulens märke som jag tänkte ta och läsa. Återkommer med en recension på den senare. Många har läst Zulmir Becevics Resan som började med ett slut. Nu kommer hans nya roman: Svenhammeds journaler.

Kom in till oss på biblioteket så hjälper vi till och tipsar om något bra att läsa!
/Christina

Inga kommentarer: